ONDERNEMENDE NIEUWKOMER KLANTEN

Op deze pagina vertoon ik mensen die ik heb mogen ontmoeten de laatste paar jaren. Elk van hen heeft een uniek verhaal, waar ik een onderdeel van mocht zijn. Ooit woonden zij in een ander land, nu ondernemen zij in Nederland. Ik steun deze mensen door advies te geven en hun producten/diensten af te nemen. Ik raad u aan om te kijken wie deze mensen zijn en of ze iets voor u kunnen betekenen. Mocht u vragen hebben bel mij dan op 0652718412, Kevin.

Farzaneh_edited_edited.jpg
DOAS-018673_edited.jpg
DOAS-018685-01.jpg

FARZANEH NIKJOU

FARZAN SAFFRAAN

Farzaneh is de oprichtster van FARZAN SAFFRAAN. Zij verkoopt Iraanse producten zoals Saffraan om een beter beeld van Iran in het nieuws te zetten en de producten bij Nederlanders bekend te maken. Daarnaast is zij een lieve vrouw met een grote dosis ambitie.

VOLKAN KANBEROGLU

Ondernemer

Volkan is een gedreven persoon. In het verleden heeft hij veel sales en export werk gedaan. Alleen door de jaren heen is hij actief gebleven met Theta healing. Naast zijn Theta healing diploma heeft Volkan een Life Coaching diploma die hij ook graag inzet voor mensen die wat extra steun kunnen gebruiken. Volkan spreekt Turks, Engels en Nederlands.

JAWAD EN FATIMA DABABSI

J&F Catering

Jawad en Fatima zijn een stel. Samen brengen zij een geweldige energie en gastvrijheid. In hun onderneming J&F Catering bieden zij Syrische en Palestijns geïnspireerde gerechten en hapjes voor evenementen, festivals, lunches en meer.